Catering a firemn akcie

Catering a firemn akcie











Firma SKonline zabezpečovala pre nás odborný seminár v Trenčianskych Tepliciach. Služby poskytnuté SKonline pri tejto akcii boli viac ako štandardné a prispeli k naplneniu cieľov seminára a vytvoreniu maximálnej pohody.

Ivan Varecka
Pioneer HI-BRED Slovensko s.r.o.





Paintball

Paintball

Paintball to je zaručená zábava, ozajstné uvoľnenie a zaslúžený rešpekt pre víťazov. Je to hra pre každého a hrá sa podľa rôznych scenárov. Varianty umožňujú vyhovieť akejkoľvek Vašej požiadavke. Tak neváhajte a zažite to pravé vzrušenie a zábavu.

Paintball je ideálna hra pre firemné akcie. Máte dojem, že by ste svojho šéfa či kolegu najradšej odstrelili? A prečo nie? Zastreľte svojho šéfa :-). Oblečte sa do vojenských maskáčov, nasaďte helmy, zoberte do rúk svoju zbraň a zastrieľajte si na svojich kolegov. „Vojna“ medzi jednotlivými oddeleniami Vašej firmy bude určite zaujímavá. Prípadne si to prostredníctvom paintballu vybavte s Vašou konkurenciou.

Pri paintballe je dôležitá schopnosť premýšľať, rýchlo sa rozhodovať a v neposlednom rade tiež kolektívna súhra, ktorá Váš tím preverí po každej stránke. Preto je paintball mimoriadne vhodný ako teambuildingová aktivita.

Na požiadanie Vám dokážeme v spolupráci s našimi partnermi zabezpečiť akékoľvek služby podľa Vašich predstáv. Ponúkame Vám paintball na rôznych miestach, podľa rôznych scenárov a v rôznych variantoch. Kritériá a náročnosť prispôsobíme priamo Vašim požiadavkám a možnostiam. Prečo nás nevyskúšať?

Pre bližšie detaily nás kontaktujte a presvedčte sa o kvalite a výhodnosti našich služieb.


Catering a firemn akcie, Slovensko, Slovakia spa resorts, Kpele / Lzn, Ubytovanie, kpele Slovenska
SKonline 2000-2006 (c), Vetky prva vyhraden.