Catering a firemn akcie

Catering a firemn akcie











Jako objednavatel jsme konstatovali velmi dobrou kvalitu odvedené práce, špičkovou vybavenost firmy a kvalifikaci ochotně milých zaměstnanců.

Ladislav Porada
POPR spol. s.r.o., ČR




Loptové hry

V rámci každých firemných hier zohrávajú nezastupiteľnú úlohu práve loptové hry a to kolektívne i individuálne, úplne bežné i menej známe. A niet sa čomu čudovať, pretože predstavujú zdravý pohyb, zlepšujú vzťahy v kolektíve, ventilujú stres, podporujú zdravú rivalitu, ponúkajú ohromnú dávku zábavy a v neposlednom rade ide predsa aj o prestíž. Postavte teda silný firemný tím a natrite to tímu Vašej konkurencie, alebo nechajte súperiť jednotlivé oddelenia Vašej firmy.

Ak sa k tomu pridá dobre pripravený a zorganizovaný sprievodný program a starostlivosť o účastníkov, máte výborný prostriedok ako sa odmeniť Vašim zamestnancom za celoročnú tvrdú prácu, príjemne prekvapiť svojich obchodných partnerov a opäť v niečom vyhrať nad svojou konkurenciu.

Rozhodnite sa teda aj Vy pre športový turnaj v niektorej zo známych alebo pokojne aj úplne neznámych a netradičných loptových hier. Na požiadanie pre Vás radi zorganizujeme akékoľvek športové podujatie doma i v zahraničí, v hale i vonku, postaráme sa o špičkové služby pre účastníkov a sprievodný program podľa Vašich predstáv. Prečo nás nevyskúšať?

Pre bližšie detaily nás kontaktujte a presvedčte sa o kvalite a výhodnosti našich služieb.


Catering a firemn akcie, Slovensko, Slovakia spa resorts, Kpele / Lzn, Ubytovanie, kpele Slovenska
SKonline 2000-2006 (c), Vetky prva vyhraden.