Catering a firemn akcie

Catering a firemn akcie











Dovoľte, aby som sa Vám poďakovala za myslím, že vydarenú spoluprácu, profesionálne pripravený program a výber prostredia, v ktorom sme sa s našimi zákaznikmi cítili veľmi dobre. A tiež ďakujem za objednané počasie:)
Reakcie od našich zákazníkov boli viac ako pozitívne - zabavili sa, oddýchli si a o to nám napokon išlo. Ešte raz ďakujem a teším sa na našu budúcu spoluprácu.

Ing. Ivana Hrabčáková, PhD.
REGADA, s.r.o.




Lety balónom, helikoptérou

BalónPokiaľ si chcete spestriť svoje firemné podujatie vznášaním nad krajinou a pokochať sa pohľadom na ňu, dokážeme vám splniť i tieto sny. Let balónom alebo helikoptérou je zážitok na celý život, veď takéto niečo nezažijete každý deň a pohľad z výšky paluby sa Vám natrvalo vryje do pamäti.

Naviac posilníte kolektívneho ducha Vašich zamestnancov, keď sa na palube vystriedajú všetci, vrátane tých, ktorí majú strach z výšok, ale kolektív ich vyhecuje k tomu, že to dokážu.

Vyhliadkový let balónom je určený pre 1-3 osoby. Pri upútaných letoch je balón upevnený lanami a je schopný vyletieť do výšky asi 30 metrov. Počas jednotlivých výstupov sa môže v balóne vystriedať väčšia skupina ľudí. Za jednu hodinu sa odvezie cca 50 osôb.

Na požiadanie Vám dokážeme v spolupráci s našimi partnermi zabezpečiť akékoľvek služby podľa Vašich predstáv. Ponúkame Vám výhliadkové lety balónom alebo helikoptérou počas celého roka za vhodného počasia. Kritériá letov prispôsobíme priamo Vašim požiadavkám a možnostiam. Prečo nás nevyskúšať?

Pre bližšie detaily nás kontaktujte a presvedčte sa o kvalite a výhodnosti našich služieb.


Catering a firemn akcie, Slovensko, Slovakia spa resorts, Kpele / Lzn, Ubytovanie, kpele Slovenska
SKonline 2000-2006 (c), Vetky prva vyhraden.