Catering a firemn akcie

Catering a firemn akcie











Prostredníctvom SKonline s.r.o. naša spoločnosť organizovala v tomto roku niekoľko firemných akcií pre našich obchodných zástupcov. Všetky boli pripravené na veľmi vysokej profesionálnej úrovni, SKonline s.r.o. vždy vyšlo maximálne v ústrety.


Martina Farkašovská, M.B.A.
Generali Poisťovňa a.s, SR




Golf

Golf

Golf je hra gentlemanov a odjakživa je miestom mnohých obchodných stretnutí, pri ktorých sa uzavrel už nejeden dobrý obchod. Pozvite teda aj Vy svojich obchodných partnerov na partičku golfu v rámci svojich firemných dní.

Ak si však prajete dať svojmu firemnému podujatiu punc exkluzivity, odporúčame Vám usporiadať vlastný golfový turnaj pod menom firmy. Firemný turnaj Vám dá možnosť zviditeľniť a prezentovať Vašu firmu i Vaše výrobky, stretnúť sa s Vašimi obchodnými partnermi v príjemnej a pokojnej atmosfére a samozrejme vychutnať si hru golfu, tejto krásnej hry gentlemanov.

Golfový turnaj je však aj významnou spoločenskou udalosťou, pri ktorej pre Vás radi zabezpečíme aj občerstvenie, kompletný servis pre Vašich partnerov, doplnkové športové aktivity a bohatý sprievodný program podľa Vašich predstáv a prianí.

Na Slovensku nájdete stále viac možnosti dobre si zahrať golf. Najlepšie 18-jamkové golfové ihrisko Gray Bear sa nachádza na Táloch, v čarokrásnom prostredí Národného parku Nízke Tatry. Rozloha ihriska je 60 ha, ihrisko je dlhé 6266 m par 71. Okrem Tálov si môžete zahrať golf napríklad v Bernolákove, Košiciach, Bojniciach, podtatranskej Veľkej Lomnici alebo v kúpeľoch Piešťany.

Na požiadanie Vám dokážeme v spolupráci s našimi partnermi zabezpečiť akékoľvek služby podľa Vašich predstáv. Kritériá a náročnosť podujatia prispôsobíme priamo Vašim požiadavkám a možnostiam. Prečo nás nevyskúšať?

Pre bližšie detaily nás kontaktujte a presvedčte sa o kvalite a výhodnosti našich služieb.


Catering a firemn akcie, Slovensko, Slovakia spa resorts, Kpele / Lzn, Ubytovanie, kpele Slovenska
SKonline 2000-2006 (c), Vetky prva vyhraden.