Catering a firemn akcie

Catering a firemn akcie











V předvečer semináře Den MUZO Slovensko jsme pořádali společenskou akci, kterou nám pomohla zajistit SKonline s.r.o. Svěřili jsme se do rukou odborníků, celá organizace proběhla hladce a naši klienti dodnes rádi vzpomínají..

Dana Lancingerová
MUZO Praha, ČR




Lukostreľba

Lukostreľba

Obdivovali ste vždy lukostrelecké umenie? Tak oživte svoje firemné podujatie streľbou z luku alebo kuše. Poskytnite svojim kolegom a partnerom možnosť vyskúšať si, aké to je založiť šíp, napnúť tetivu, zacieliť a vypustiť šíp. Skúsite niečo nové a zaujímavé a určite zažijete veľa zábavy.

Zorganizujte malý firemný lukostrelecký turnaj s cenami pre víťazov. Zabezpečíme pre Vás inštruktorov, moderné alebo klasické luky a kuše, šípy, statické terče a ostatnú potrebnú výstroj. Vy sa už budete musieť iba plne koncentrovať na terč a mať pevnú ruku.

Ak si prajete takéto podujatie poňať štýlovo a prestížne, radi Vám pomôžeme. Turnaj spojíme s ďalším kultúrnym a spoločenským programom, vystúpeniami šermiarskych skupín a dobový bude aj samotný turnaj. Skúsení inštruktori budú oblečení v dobových kostýmoch, strieľať sa bude z klasických zbraní na slamené statické terče a prostredím môže byť hoci niektorý slovenský hrad.

Na požiadanie Vám dokážeme v spolupráci s našimi partnermi zabezpečiť akékoľvek služby podľa Vašich predstáv. Kritériá a náročnosť podujatia prispôsobíme priamo Vašim požiadavkám a možnostiam. Prečo nás nevyskúšať?

Pre bližšie detaily nás kontaktujte a presvedčte sa o kvalite a výhodnosti našich služieb.


Catering a firemn akcie, Slovensko, Slovakia spa resorts, Kpele / Lzn, Ubytovanie, kpele Slovenska
SKonline 2000-2006 (c), Vetky prva vyhraden.