Catering a firemn akcie

Catering a firemn akcie











Jako objednavatel jsme konstatovali velmi dobrou kvalitu odvedené práce, špičkovou vybavenost firmy a kvalifikaci ochotně milých zaměstnanců.

Ladislav Porada
POPR spol. s.r.o., ČR




Zlaňovacie akcie

Zlaňovanie

Zlaňovanie je ta pravá adrenalínová akcia pre Váš pracovný kolektív. Zažijete fantastické veci na lane, veľa zábavy, zlepšíte a upevníte vaše vzájomné vzťahy a to všetko s pocitom bezpečia, že ste istený a nič sa Vám nestane.

Preto ak máte radi lezenie a výšky, poďte do toho! Ak máte z výšok strach, je to dôvod naviac, prečo to skúsiť a zbaviť sa tejto nepríjemnej fóbie. Podporte kolektívneho ducha a zvládnite to všetci do jedného. Uvidíte, že sa Vám to nakoniec zapáči a možno dokonca vyskúšate aj adrenalínový extrém - zlaňovanie dolu hlavou.

Na požiadanie Vám dokážeme v spolupráci s našimi partnermi zabezpečiť akékoľvek služby podľa Vašich predstáv. Ponúkame Vám zľaňovanie umelých alebo prírodných stien, prípadne výškových budov, zabezpečíme Vám potrebnú výstroj a skúsených inštruktorov. Kritériá a náročnosť zlaňovacej akcie prispôsobíme priamo Vašim požiadavkám a možnostiam. Prečo nás nevyskúšať?

Pre bližšie detaily nás kontaktujte a presvedčte sa o kvalite a výhodnosti našich služieb.


Catering a firemn akcie, Slovensko, Slovakia spa resorts, Kpele / Lzn, Ubytovanie, kpele Slovenska
SKonline 2000-2006 (c), Vetky prva vyhraden.